fbpx

bereikbaarheid / parkeren

Hoe kom je bij Winkelcentrum Stein?

Winkelcentrum Stein is gemakkelijk met de auto te bereiken. De winkeliers laten je graag gratis parkeren op een van de 500 beschikbare plekken. Kom je liever met de bus, dan is het fijn om te weten dat de bushaltes vlakbij de hoofdingang liggen.

Gratis parken – let op de blauwe zone

Leg bij de twee blauwe stroken direct aan het centrum een parkeerschijf achter de voorruit: je mag dan gratis maximaal één uur parkeren. Op overige plaatsen mag je gratis parkeren, zonder parkeerschijf en tijdsbeperking.

Komt u met de auto?

VANUIT RICHTING MAASTRICHT

Neem op de A2 de afslag “Elsloo Stein Industrieterrein Chemelot 7” Ga onder het viaduct door, neem op de rotonde afslag 1 (rechtsaf) Blijf deze weg volgen tot aan de T-splitsing met de Sanderboutlaan (u kunt niet meer verder rechtdoor) Sla op deze T-splitsing linksaf Na ca 2 km bent u aangekomen bij het winkelcentrum

VANUIT RICHTING EINDHOVEN

Neem op de A2 de afslag “Transferium Urmond Stein Geleen Industrieterrein Chemelot 1-5” Sla rechts af en blijf deze weg volgen tot aan de rotonde bij de asfaltcentrale. Neem op deze rotonde afslag 3 (linksaf) Bij de volgende rotonde neem je afslag 2 (rechtdoor) Na ca 2 km komt je aan bij het winkelcentrum in Stein.

VANUIT BELGIE

Neem op de A76 de afslag ‘Stein’ Sla links af Blijft deze weg volgen tot aan de rotonde bij de Moutheuvel Neem op de rotonde afslag 1 (rechtsaf) Na ca 100 m kom je aan bij het winkelcentrum Stein.

Kom je met de fiets?

Voor de fietsende klanten hebben we een stalling bij de ingang van het centrum. Alle reden om te komen dus.

Komt u met de bus?

Openbaar vervoer vanuit Sittard / Berg a.d. Maas / Arriva Bus 33 & 38 stoppen bij bushalte centrum Stein.

VANUIT BEEK/ELSLOO

Arriva Bus 33 stopt bij bushalte centrum Stein.

VANAF GELEEN (BUSSTATION, RIJKSWEG CENTRUM)

Arriva Bus 33 stopt bij bushalte centrum Stein.

TOP